WC packs

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kies het juiste WC-pack en ga voor het comfort dat je nodig hebt.

Het kleinste kamertje in huis is het toilet. Gebruik de beschikbare ruimte optimaal en kies voor de juiste WC-pack. Zonder het al te idyllisch voor te stellen is het toilet toch wel de plaats waar je vijf minuutjes kan ontsnappen aan de drukte zonder gestoord te worden. Hier kan je op je gemak je gemak doen. Creëer een intieme ruimte om even tot rust te komen. Allibert-Boutique biedt verschillende type wc-sets aan die zeer comfortabel zijn. Sommige modellen dienen geplaatst te worden

Welke toiletset kies ik?

Allibert voorziet een volledige toiletset met soft close sluiting en het is spoelrandloos. Deze sanitaire porseleinen wc-pot is 100% geëmailleerd. Het geeft je het comfort dat je nodig hebt en is heel functioneel. Het heeft een capaciteit van 3/6L en is voorzien van een drukknop in chroom. De watertoevoer is geruisloos en de WC-zitting is van thermoplastic.

Ben je praktisch ingesteld en heb je niet veel ruimte?

De omkeerbare WC model met fonteinmeubel is misschien wel iets voor jou. Dit multifunctionele toilet met ingebouwde lavabo is plaatsbesparend en de ergonomische vormgeving oogt mooi. De WC-zitting is van polypropyleen. Het fonteinmeubel wordt geleverd met kraan en afvoer. De combi wc-pack is 81 x 65 cm groot.

    Belangrijkste punten van WC-packs

  • Waterbesparend reservoir 3/6 liter
  • Jachtpot in porselein of polypropyleen
  • Bediening door drukmechanisme: in kunststof of chroom
  • 1 wit porseleinen toilet, 100% geëmailleerd
  • Geleverd met Allibert wc-zitting
  • Geruisloze watertoevoer
  • 2 jaar garantie

Allibert WC-packs online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze WC-packs zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.