WC-Brillen

Producten 1-24 van 88

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wc-brillen

Het wc is naast een plek waar u dagdagelijks enkele malen moet passeren ook vooral een oase van rust. Een plekje waar u rustig uw favoriete magazine kan lezen, de krant kan doornemen, mails kan nakijken of een spelletje op uw smartphone kan spelen,…
Het kleinste kamertje van het huis is dus bij vele mensen een favoriet plekje en Allibert wil ervoor zorgen dat een wc-bezoekje op de meest ontspannende manier verloopt. Om hierbij te helpen, hebben wij een heel ruim gamma aan wc-zittingen voorhanden. “Een wc-zitting is toch maar een wc-zitting”, horen we u al zeggen, maar niets is minder waar.

Bij de aankoop van een nieuwe wc-bril kan u rekening houden met 5 criteria: duurzaamheid, gemak van installatie, comfort, stabiliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

Functies

De meeste toiletbrillen bestaan uit een combinatie van de volgende innovatieve functies:

  • Inox scharnieren: een roestvrij bevestigingssysteem zorgt voor een lange levensduur
  • Regelplaat: optimaliseert de stabiliteit en past op alle standaard toiletpotten
  • Afklikbare wc-zitting: zorgt ervoor dat de wc-zitting eenvoudig verwijderd en opnieuw geplaatst kan worden. Dit kan op 3 manieren: trekkracht, een drukknop of zonder knop.
  • Soft Close: vindt u het ook vreselijk wanneer u na een nachtelijk toiletbezoek een hels kabaal maakt wanneer u de toiletbril weer omlaag doet? Met een Soft Close behoort dit tot het verleden, want dit systeem zorgt ervoor dat het wc-deksel en de wc-zitting geluidloos neerkomen.
  • Antibacterieel: niets zo vies als een wc-bril vol bacteriën. Hygiëne is zeer belangrijk en daarom bevatten sommige van onze wc-zittingen antibacteriële bestanddelen. Tevens verhindert het thermodur materiaal de groei van bacteriën.

Afmetingen

Al onze toiletzittingen zijn universeel en passen dus op elke wc! Gemakkelijk toch?

Kleur en materiaal

Onze toiletzittingen kan je vinden in wel 6 verschillende materialen: geperst hout, MDF, massief hout, thermodur, thermoplastic en polyhars. Daarnaast zijn de wc-zittingen ook nog eens te koop in alle denkbare kleuren en leuke prints. We hebben zelfs een wc-zitting met een ingebouwd lichtje! Niet alleen heel praktisch ’s nachts, het ziet er ook nog eens heel goed uit!

Allibert Wc-brillen online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.). 

Zakelijk bestellen

Deze wc-brillen zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.