Toiletrolvoorraadhouders

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletrolvoorraadhouders

Plaats de wc-rollen op de reserverolhouder en kom nooit meer voor onaangename verrassingen te staan.

Kleur en materiaal

De wc-rol voorraadhouders komen in kunststof, inox of chroom en zijn perfect voor de stockage van uw toiletrollen. Zo kan u in het vervolg op het gemak en zonder stress het toilet bezoeken.

U kan kiezen voor de standaard kunststof toiletrolvoorraadhouder om te plaatsen of de meer luxe toiletrolvoorraadhouder in chroom of inox die u aan de muur moet bevestigen. Neem dus rustig een kijkje in ons gamma van reserverolhouders en kies uw favoriet!

Allibert Toiletrolvoorraadhouders online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze toiletrolvoorraadhouders zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.