Toiletrolhouders

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletrolhouders

Draait u de wc-rol altijd naar binnen of naar buiten wanneer u die in een wc-rolhouder plaatst? Dat speelt eigenlijk helemaal geen rol, maar wat wij wel belangrijk vinden, is dat u uit een gevarieerd aanbod van kwalitatieve toiletrolhouders kan kiezen. Neem gerust een kijkje en kies een leuk design dat bij u past!

Kleur en materiaal

De toiletrolhouders zijn van uitstekende kwaliteit, en daarvoor werden natuurlijk prima materialen gebruikt, waaronder chroom, inox, kunststof en polypropyleen. Enkele van onze toiletrolhouders zijn ook beschikbaar in een leuk gamma aan kleuren.

Allibert Toiletrolhouders online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze toiletrolhouders zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.