Toiletbutlers

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletbutlers

Wilt u een combinatie van verschillende toiletaccessoires in een enkel product? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want met onze toiletbutlers haalt u het gewenste artikel zo in huis! De toiletbutlers bestaan standaard uit een toiletborstelhouder en een toiletrolhouder. Verder vindt u ook nog een aantal toiletbutlers die naast deze 2 elementen ook nog een toiletrol voorraadhouder bevatten. Een van onze modellen bevat daarnaast zelfs nog een krantenhouder voor uw dagdagelijkse gazet!

Kleur en materiaal

Onze toiletbutlers komen veelal in chroom, maar u vindt ze ook terug in inox en met houten afwerkingen. De meeste toiletbutlers kan u gewoon op de grond plaatsen en sommige moet u aan de muur bevestigen.

Allibert Toiletbutlers online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze toiletbutlers zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.