Toiletborstelhouders

Producten 1-24 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Toiletborstelhouders

Niet meteen ons meest favoriete toestel, maar wel onmisbaar in elk huis: we hebben het natuurlijk over wc-borstels. Wc-borstels zijn misschien niet zo fijn om te gebruiken, maar dat wilt niet zeggen dat wc-borstelhouders er niet goed uit kunnen zien. Grasduint u dus maar op uw gemakje doorheen onze brede collectie wc-borstelhouders. Heeft u een voorkeur voor een borstelhouder die u kan plaatsen of liever eentje om aan de muur te bevestigen? Allibert Boutique geeft u voor beide opties alvast voldoende keuzemogelijkheden zodat u zeker en vast uw gading vindt.

Kleur en materiaal

Onze toiletborstelhouders zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle producten zoals kunststof, chroom, gegrijsd hout, polypropyleen, zand, inox en bamboe. Verder zijn de borstelhouders te vinden in allerlei kleuren en designs. Voor ieder wat wils dus!

Allibert Toiletborstelhouders online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze toiletborstelhouders zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.