Veiligheidsaccessoires

Positie
Van hoog naar laag sorteren

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

15 per pagina

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bij Allibert Boutique willen we er voor zorgen dat u zich zorgeloos en op een uiterst veilige manier doorheen uw badkamer kan begeven. Daarom achten wij het fundamenteel om een groot aantal veiligheidsaccessoires te voorzien. Daarbij werd natuurlijk eerst gezien naar het praktische nut en een oerdegelijke uitvoering zodat we er zeker van zijn dat onze veiligheidsaccessoires ook daadwerkelijk betrouwbaar zijn. Daarnaast hebben we er ook voor gezorgd dat alle items uit onze collectie niet uit de toon vallen in uw badkamer.

Voor mensen op leeftijd en mensen met een (motorische) handicap kan een bezoekje aan de badkamer soms moeilijker verlopen. Ze hebben moeite met het gaan zitten en opstaan als ze naar het toilet moeten, als ze moeten rechtstaan in de douche, ... Voor deze mensen wil Allibert Boutique het leven vergemakkelijken. Door middel van onze veiligheidsaccessoires willen wij er voor zorgen dat mensen met een beperkte mobiliteit de badkamer weer zien als een relatief gemakkelijke ruimte om te bewegen.

Zo voorzien wij bijvoorbeeld een hele resem hendelgrepen die u kan bevestigen voor zowel een douche als een bad. Zo kan u zich op een veiligere manier in en uit de douche/bad stappen. Onze hendelgrepen zijn voorzien in chroom of in wit en komen in verschillende vormen. Zo heeft u standaard, rechte hendelgrepen die variëren van 25 tot 60 cm, maar u heeft ook hendelgrepen die een hoek vormen zodat u er moeiteloos op kan steunen.

Heeft u moeite met het blijven staan tijdens het douche of kan u niet meer gaan liggen als u in bad gaat, dan hebben wij voor u de oplossing: voor de douche hebben wij voor u een douchezitting in petto, een inklapbare douchestoel die aan de muur dient te bevestigen en waar u rustig op kan gaan zitten. Bent u iemand die liever in bad gaat, dan kunnen wij u een badzitting of een badkrukje aanbieden. Het badkrukje is in de hoogte verstelbaar. Deze 2 badstoeltjes zorgen er voor dat u toch op een aangename manier van een deudgdoend bad kan genieten.

Een veiligheidsaccessoire waardoor u toch nog kan gaan liggen in bad en u helpt op te staan is onze simpele, maar stevige badhandgreep in wit.