Veiligheid

Producten 1-24 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Veiligheidsaccessoires

Bij Allibert Boutique willen we ervoor zorgen dat u zich zorgeloos en op een uiterst veilige manier doorheen uw badkamer kan begeven. De badkamer hoort namelijk zo comfortabel mogelijk te zijn en gemakkelijk om in te bewegen. Daarom bieden wij een ruim assortiment van veiligheidsaccessoires aan. Functionaliteit, gebruiksgemak en een oerdegelijke uitvoering komen bij ons op de eerste plaats. Zo zijn we er zeker van dat onze veiligheidsaccessoires uiterst betrouwbaar zijn. Daarnaast hebben we er ook voor gezorgd dat alle items uit onze collectie niet uit de toon vallen in uw badkamer.

Met onze veiligheidsaccessoires van Mahé, Spirit en Usis willen we laten zien dat de badkamer ook voor mensen met een beperkte mobiliteit een veilige en aangename ruimte kan zijn waar ongelukjes niet thuishoren. Enkele kleine aanpassingen bieden veel veiligheid en comfort en dit allemaal op een stijlvolle en hedendaagse manier.

Vormen en afmetingen

Een hendelgreep maakt het nemen van een douche of bad een stuk gemakkelijker.
Onze hendelgrepen komen in verschillende vormen.
De standaard rechte hendelgrepen variëren van 25 tot 60 cm.
Daarnaast hebben wij hendelgrepen die een hoek vormen van 45 of 130 graden, zodat u er gemakkelijk op kan steunen.

Heeft u moeite met het blijven staan tijdens het douchen, dan lost een douchezitting gemakkelijk uw probleem op. Dit is een inklapbare douchestoel die aan de muur bevestigd wordt en waar u rustig op kan gaan zitten. Bent u iemand die graag in bad gaat, kunnen wij u ook een badzitting of een badkrukje aanbieden. Het badkrukje is in de hoogte verstelbaar.
Om te kunnen gaan liggen in bad, kan u gebruikmaken van onze stevige badhandgreep die u ook zal helpen om weer op te staan.

Kleur en materiaal

De hendelgrepen, bad -en douchezittingen zijn vervaardigd uit inox, dat duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.
De beschikbare kleuren zijn chroom (voor hendelgrepen) en wit.

Allibert Veiligheidsaccessoires online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze veiligheidsaccessoires zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.