Toiletkranen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toiletkranen

Na elk toiletbezoek is het ten zeerste aan te raden en bijzonder fijn om uw handen te wassen. Een toiletkraantje is daarbij vanzelfsprekend onmisbaar. Neem daarom een kijkje in ons assortiment van wc-kranen en u zal zeker een kraan vinden die in uw interieur past.

Logischerwijs kan u bij onze toiletkranen de temperatuur niet regelen, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om dit even te vermelden.

Design en materiaal

Onze toiletkranen zijn allemaal voorzien van een tijdloos design zonder al te veel franjes, dus passen ze bij elke wc-kamer! De wc-kraantjes zijn allen gemaakt uit gegoten messing en afgewerkt met een laagje chroom, wat voor een mooi glanzend effect zorgt.

Allibert Toiletkranen online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze kranen zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.