Keukenkranen

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Keukenkranen

In de keuken is het hebben van een uitstekende keukenkraan een must. Omdat de keukenkraan elke dag meerdere keren wordt gebruikt, is het noodzakelijk om een goed werkend en duurzaam exemplaar aan te schaffen.

De keukenmengkranen uit ons assortiment hebben allemaal een lange hals en worden geleverd met 2 keramische schijven. De keukenkranen dienen te worden gemonteerd op een spoeltafel of tablet.

Functies

Onze smaakvolle standaard mengkranen voor de keuken zijn natuurlijk al super, maar wilt u het nog een beetje gemakkelijker hebben, dan kunnen wij u ook onze keukenkraan met uittrekbare handsproeier aanprijzen. Een ander leuk model is de keukenkraan met flexibele hals, zodat u deze kan richten naar de kant die u wilt. Ideaal om bijvoorbeeld groenten te wassen.

Allibert Keukenkranen online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze kranen zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.