Kranen

badkranen
douchekranen
keukenkranen
wastafelkranen
toiletkranen
 

Is het nu in de badkamer, het toilet of de keuken; in uw huis heeft u hoe dan ook nood aan meerdere kranen. Daarom biedt Allibert Boutique u een heel ruim assortiment aan in verschillende soorten kranen.

 

Al onze kranen zijn gemaakt uit gegoten messing, gepolijst en tevens gehuld in een laagje chroom en nikkel om zo tot een voortreffelijke glans of mat uiterlijk te komen. Al onze kranen zullen de tand des tijds met gemak doorstaan door hun tijdloze design. Bovendien zijn de kranen vervaardigd uit kwalitatieve materialen en zijn ze gemakkelijk te bedienen en ergonomisch. Onze kranen passen in elke badkamer, keuken of toilet en zijn Belgaqua gekeurd!

 

Om het overzicht te bewaren en om u te helpen in uw keuze hebben wij al onze kranen in 5 verschillende categorieën ingedeeld. Op deze manier kan u doelgerichter zoeken en gemakkelijker uw zin vinden. De 5 soorten kranen die wij aanbieden zijn: badkranen, douchekranen, keukenkranen, wastafelkranen en toiletkranen.

 

Om te beginnen hebben we dus de badkranen. Deze komen in een gevarieerd aanbod van moderne designs. Onze verchroomde badkranen zijn van een onbetwiste kwaliteit en zijn erg makkelijk te bedienen. Sommige badkranen komen ook met een handsproeier en doucheslang. Ideaal dus om uw bad snel vol te laten lopen en om u daarna fatsoenlijk af te spoelen.

 

Houdt u meer van douchen en wilt u een douchekraan in chroom kopen, dan zit u bij ons goed. Hier vindt u een uitgebreide collectie van verschillende douchekranen. Net als bij de badkranen komen enkele van onze modellen met een handsproeier. Verder zal je ook enkele douchekranen vinden met thermostaat. Deze thermostatische kranen zijn perfect om de temperatuur te regelen.

 

We blijven nog even in de badkamer. Deze kranen zijn handig na het tanden poetsen, om u ’s morgensvroeg op te frissen, om de handen te wassen,... We hebben het natuurlijk over onze wastafelkranen! Deze komen weer in een afwisselend gamma van stijlvolle ontwerpen, waardoor u ongetwijfeld uw stijl vindt. Zo heb je wastafelkranen met een lange hals of korte hals, hendeltje aan de zijkant of bovenop,... Tevens kan u ook de temperatuur regelen; warm of koud water, dat is voor deze mengkranen geen enkel probleem!

 

Na een toiletbezoekje is het vanzelfsprekend aan te raden om uw handen te wassen. Daarom voorzien wij in deze behoefte met onze toiletkranen. In ons aanbod vindt u enkele simpele, doch stijlvolle toiletkranen terug, uiteraard in chroom. Bij onze toiletkranen kan u (logischerwijs) de temperatuur niet regelen.

 

Tot slot verplaatsen we ons naar de keuken. Onze keukenkranen zien er niet enkel goed uit, ze zijn ook nog eens perfect uitgerust om vlot te kunnen koken. De verchroomde mengkranen komen in wisselende designs, maar zijn wel allemaal uitgerust met een lange hals. U vindt ook keukenmengkraan terug met uitneembare handsproeier, ideaal om bijvoorbeeld groenten te kuisen. Tot slot heb je een keukenmengkraan met flexibele handdouche!