Douchewanden

Producten 1-24 van 74

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douchewand houdt spattend water tegen!

Een douchewand of douchescherm is een glazen wand die het water tegenhoudt tijdens het douchen. Met een douchewand voorkomt u dat de vloer in uw badkamer nat wordt.

Bij Allibert Boutique vindt u doucheschermen met draaibare vleugel in verschillende afmetingen voor walk-ins of inloopdouches.

Afmetingen

Het veiligheidsglas van alle douchewanden heeft een dikte van 6 tot 8 mm. De douchewanden worden geleverd met versterkingsstang en zijn beschikbaar in 4 breedtes: 90, 100, 120 en 140 cm.

Materiaal en afwerking

De douchewanden zijn gemaakt uit transparant glas en hebben een verchroomd aluminiumprofiel. Gemakkelijk te onderhouden dankzij de antikalk behandeling aan de binnenkant.

Allibert Douchewanden online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Hiervoor geldt een standaard transportkost van €45. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze douchewanden zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.