Douchestangen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douchestang om hardsproeiers in te plaatsen

Handsproeiers zijn natuurlijk handig omdat u ze handmatig kan bedienen, maar het is ook zalig om deze gewoon ergens in te zetten en te genieten van het warme water. Daarom kunnen wij u ten stelligste een van onze verchroomde douchestangen aanbevelen. Deze douchestangen zijn universeel, dus elke douchekop past erop!

Douchestangen met inbegrepen zeepschaal

Een van onze douchestangen is voorzien van een in hoogte regelbare bevestiging, perfect als u wilt gaan renoveren! Al onze douchestangen bevatten bovendien een geïntegreerde zeephouder.

Allibert Douchestangen online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze douchestangen zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.