Douchesets

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douchesets

De aankoop van een doucheset is altijd een goed idee. U bespaart uzelf veel tijd en moeite om verschillende producten te moeten combineren en in plaats daarvan gaat u voor een kwaliteitsvolle doucheset.

Specificaties

Al onze verchroomde douchesets bevatten standaard een doucheslang (met 30% waterbesparingssysteem) en een handsproeier. De echte keuze bij onze douchesets schuilt er dus in of u de douchekop liefst in een verchroomde muurhouder of een douchestang wilt plaatsen. De keuze tussen deze twee interessante opties van douchesets is dus aan u.

Allibert Douchesets online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze douchesets zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.