Doucherekken

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Doucherek om al uw shampoos op te plaatsen

Bent u op zoek naar een doucherekje om uw collectie shampoos, douchegels en conditioners op te zetten? Dan bent u bij Allibert Boutique aan het juiste adres. Een doucherek om aan de muur te bevestigen? Geen probleem! Wilt u liever een doucherek die u aan de douchewand kan hangen? Ook dit is perfect mogelijk. Al onze doucherekjes zijn gemaakt uit roestvrij staal (inox) en bevatten 1 of 2 schapjes die u gemakkelijk kan verwijderen om ze daarna weer schoon te maken. Handig toch?

Doucherekjes om te hangen

Een doucherekje aan de douchewand laten hangen is heel gemakkelijk en praktisch dankzij de handige haakjes bovenaan.

Doucherekjes voor muurbevestiging

Als u liever een ingebouwd doucherekje hebt, kan u bij ons kiezen tussen een normaal -, langwerpig – of een hoekmodel.

Allibert Doucherekken online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze doucherekken zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.