Douchekolommen

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Douchekolommen

Wilt u een toestel kopen dat zowel een grote regendouche als een handsproeier bevat? Dan zal u zeker en vast geïnteresseerd zijn in onze douchezuilen. De douchekolommen bevatten dus een draaibare regensproeier, antikalk en een handsproeier bestaande uit één of meerdere jets.

De douchezuilen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Enkele van onze douchekolommen bevatten een thermostatische kraan of mengkraan met volumecontrole. De meeste douchekolommen dient u aan de muur te bevestigen, maar sommige modellen kan u ook in een hoek plaatsen.

Kleur en materiaal

Onze douchekolommen zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals chroom, aluminium, inox en ABS. Ze zijn verkrijgbaar in zilver en zwart.

Allibert Douchekolommen online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze douchekolommen zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.