Douchegordijnen

Producten 1-24 van 55

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Douchegordijn in uw badkamer is een must!

Douchegordijnen voor bad of douche vindt u in vele soorten en stijlen. Sober of net heel kleurrijk kunnen onze Spirella douchegordijnen uw badkamer de look geven die u wenst. Maar één ding hebben ze gemeenschappelijk: ze zijn waterdicht! U vindt bij ons ook de nodige accessoires om uw douchegordijnen op te hangen: douchegordijnstangen en ringen, beschikbaar in diverse kleuren.

Afmetingen

De meest voorkomende afmeting van douchegordijnen is 180 x 200 cm. Daarnaast hebben wij ook gordijnen met een kleinere breedte van 120 cm.
De douchegordijnstangen worden apart geleverd en zijn te monteren in diverse afmetingen van 60 cm tot 125 cm en van 125 tot 220 cm.

Kleur en stof

Onze douchegordijnen zijn vervaardigd uit verschillende materialen: textiel, PVC en PEVA.
Textielstof heeft als voordeel dat deze douchegordijnen gemakkelijk schoon te maken zijn. U kan ze gewoon in de wasmachine steken!

Daarnaast hebben we douchegordijnen in polyvinylchloride (PVC). Deze blijven dankzij hun stuggere vorm beter op hun plaats hangen en worden niet naar binnen getrokken. Ze kunnen in de wasmachine op lage temperatuur gewassen worden.

Tot slot hebben we ook douchegordijnen in (PVC-vrije) polyethylene vinyl (PEVA). Deze milieuvriendelijke stof is iets soepeler dan de PVC en is enkel geschikt voor handwas.

De kleuren variëren van neutraal wit, beige en zwart tot felle kleurenprints.

Gordijnstangen zijn beschikbaar in chroom en wit.
Gordijnringen zijn beschikbaar in transparant wit, wit, roze, groen, oranje en zeeblauw.

Allibert Douchegordijnen online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze douchegordijnen zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.