Douchebakken

Producten 1-24 van 73

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geef uw badkamer een fraaie uitstraling met een douchebak

De douchebak is een essentieel element van de doucheruimte en dient om het water binnen de douche te houden. Allibert Boutique biedt u de keuze tussen vierkante en rechthoekige douchebakken in polybeton, geschikt voor zowel inbouw als opbouw.

Afmetingen van douchebakken

De vierkante douchebakken zijn 90 x 90 cm groot en de rechthoekige variëren tussen 90 x 120 cm en 90 x 140 cm (extra lang).

Alle douchebakken hebben een instaphoogte van 3,5 cm.

Kleur en materiaal

De douchebakken zijn verkrijgbaar in wit of grijs.
Alle douchebakken zijn vervaardigd uit polybeton, samen met de afvoerdekplaat. De natuurlijke toplaag zorgt voor een betere grip (antislip).

Allibert Douchebakken online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Hiervoor geldt een standaard transportkost van €45. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze douchebakken zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.