Badkamermeubelen

Producten 1-24 van 262

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een opgeruimde badkamer begint bij een goed badkamermeubel

Orde in de badkamer begint allemaal met een geschikt en ruim badkamermeubel om al je crèmes en lotions in op te bergen zodat de inhoud overzichtelijk en makkelijk bereikbaar is. Een opgeruimde badkamer zorgt voor innerlijke rust. De soepel lopende en zachtsluitende lades zorgen voor aangenaam gebruik, maar ook het clean design zorgt voor een opgeruimd gevoel.

Hoe kies ik het perfecte badkamermeubel?

We hebben een ruim assortiment aan badkamer kasten. Alles is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de functie. Hoe kan je je badkamer ruimte zo optimaal mogelijk gebruiken? We hebben ladekasten, onderbouw meubelen, kolomkasten en wastafels. Wil je Een plaatsbesparende optie of een standaard versie met meer diepte?

Belangrijke punten van badkamermeubel van Allibert

Voor ieder een look naar keuze: kasten in donkere eik, alpenwit, glanzend asfalt, vintage, mineraal beton, etc. Elke kast is voorzien van een geruisloos sluitingsysteem. Met of zonder ingewerkte handgrepen Gebruik scheidingswanden om je spullen ordelijk op te bergen

Allibert badkamermeubelen online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze badkamermeubelen zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.