Zeepbakjes

Producten 1-24 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zeepbakjes

Wie indruk wilt maken met trendy zeepbakjes, kan op Allibert Boutique rekenen. U kan onze zeepbakjes perfect gebruiken in de badkamer, maar ook zeker in het toilet. U vindt ze terug in twee grote categorieën: zeepbakjes die u aan een muur moet bevestigen en de meer ‘klassieke’ zeepbakjes die u gewoon op een oppervlak moet plaatsen. De keuze is dus aan u, maar u zal gegarandeerd een zeepbakje vinden naar uw zin.

Zeepbakjes aan de muur

Een ingebouwd zeepbakje oogt classy en vormt altijd een goed geheel met uw badkamer. Bovendien is het erg handig als u uw zeep altijd bij de hand hebt. Met zo’n zeepbakje dat aan de muur vasthangt, kan u er niet naast kijken!

Klassieke zeepbakjes

Als een zeepbakje aan de muur bevestigen te veel werk is, kan u natuurlijk gewoon opteren voor een vrijstaand zeepschaaltje. Onze Street collectie geeft u de keuze tussen allerlei leuke kleuren. Maar als u eerder blij wordt van een oosterse zen sfeer, dan kan u voor bamboe opteren. Uiteraard hebben we ook witte zeepbakjes, want met wit zit u natuurlijk altijd goed in de badkamer.

Kleur en materiaal

De zeepbakjes die wij aanbieden bestaan in een heleboel verschillende materialen en kleuren. Zo hebt u ingebouwde zeepbakjes in epoxy overtrokken metaal, chroom, glanzend of geborsteld inox, zand, gegrijsd hout en het vormvaste ABS.

Allibert Zeepbakjes online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze zeepbakjes zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.