Staande handdoekrekken

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Staande handdoekrekken

Plaats besparen in uw badkamer is altijd mooi meegenomen, dus daarom reiken wij u een uitgebreid arsenaal aan staande handdoekrekken aan. De staande handdoekhouders zijn voorzien van 2 tot en met 5 stangen om uw handdoeken op te hangen. Bent u fan van draaiende stangen? Dan hebben wij goed nieuws, want ook zo’n model zit in ons gamma. Tevens vindt u ook een staand handdoekenrek met geïntegreerde linnenmand.

Kleur en materiaal

De staande handdoekhouders zijn beschikbaar in veel verschillende tijdloze designs zodat uw smaak er zeker bij zal zitten. De staande handdoekrekken komen in chroom, epoxy of gelakt metaal en soms met houten elementen ter decoratie.

Allibert Staande handdoekrekken online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze handdoekrekken zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.