Handdoekrekken

Producten 1-24 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Handdoekrekken

Heeft u het niet zo op staande handoekrekken en bent u meer een liefhebber van handdoekhouders om aan de muur vast te maken, dan zit u bij ons goed. U kan kiezen voor handdoekrekken die u kan ophangen aan een deur of douchewand, ofwel voor een handdoekrek of handdoekring om aan de muur te bevestigen.
Als u deze keuze al hebt gemaakt, stellen wij u nog voor een ander dilemma: kiest u voor een standaard handdoekrek met 1 stang, een handdoekhouder met draaiende stangen of een handdoekrek met een schapje waarop u allerlei dingen kwijt kan? Mogelijkheden en keuzes genoeg!

Kleur en materiaal

Chroom, epoxy, gelakt metaal, geborsteld inox, ... Ook bij onze handdoekrekken en handdoekringen zijn weer hoogwaardige materialen gebruikt.

Allibert Handdoekrekken online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze handdoekrekken zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.