Badkamertabletten

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Badkamertabletten

Heeft u ook een hele resem aan dagcrèmes, haarproducten en conditioners in huis, maar heeft u geen plaats om deze allemaal netjes weg te zetten? Dan is een van onze badkamertabletten wellicht iets voor u! Onze badkamertabletten doen perfect dienst als schap in uw badkamer. Ze zijn niet alleen erg praktisch, maar zien er ook nog eens erg smaakvol uit!

Kleur en materiaal

De badkamertabletten zijn gemaakt uit chroom, inox en/of glas en zijn allemaal aan de muur te bevestigen. Keek dus eens rustig rond in onze collectie badkamertabletten en zoek het design uit dat u het mooiste vindt!

Allibert Badkamertabletten online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze badkamertabletten zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.