Afvalemmers

Producten 1-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Afvalemmers

Handig voor de badkamer, maar zeker ook voor de keuken of slaapkamer: onze pedaalemmers passen goed in elke kamer! Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en komen in 2 verschillende formaten, 3 liter en 5 liter. Bovendien zijn ze ook nog allemaal voorzien van een verwijderbare emmer, zodat u met het grootste gemak uw afval kan verwijderen.

Kleur en materiaal

Onze vuilnisbakken zijn ofwel gemaakt uit epoxy overtrokken metaal, inox of polypropyleen met een film in metaaldecor.
Deze emmertjes komen in alle mogelijke kleuren! Bent u fan van een rode vuilnisemmer, of ziet u toch eerder liever een blauwe emmer in uw badkamer of eerder een neutraal kleurtje, ... De keuze is aan u!

Allibert Afvalemmers online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €50 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €3,75 aangerekend. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze pedaalemmers zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.