Badkameraccessoires

badmatten
handdoekrekken
staande-handdoekrekken
badkamertabletten
pedaalemmers
tandenborstelhouders
haakjes
zeepbakjes
zeepdispensers
toiletborstelhouders
toiletbutlers
toiletrolhouders
toiletrolvoorraadhouders
 

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in ieder huis. Elke dag vertoeft u daar en daarom is het een aantrekkelijk idee om uw badkamer sfeervol in te richten met onze badkameraccessoires! Stop met het idee dat de badkamer volledig wit moet zijn, durf deze kamer persoonlijk te maken en combineer met onze zeer uitgebreide collectie van accessoires.

 

Om uw badkamer te voorzien van de juiste accessoires reiken wij u een hele boel interesante artikelen aan: (staande) handdoekrekken, badkamertabletten, tandenborstelhouders en allerlei handige haakjes.

 

Onze trendy badkamertabletten zijn gemaakt uit mooie en kwaliteitsvolle materialen zoals chroom en geborsteld inox en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, maten en vormen. De badkamertabletten doen perfect dienst als design ‘schap’ waarop u uw haarproducten en allerlei crémes op kunt plaatsen.

 

Na een verkwikkende douche of een zalig bad moet u uzelf natuurlijk fatsoenlijk kunnen afdrogen. Om uw natte handdoeken daarna op te hangen hebben wij een mooie collectie handdoekrekken in de aanbieding. U kan kiezen uit een staande handdoekhouder of een handdoekhouder die u aan de muur dient te bevestigen.

 

Bij de handdoekrekken die u in een muur moet bevestigen kan u opteren voor een gewone, handdoekhouder, een handdoekhouder met meerdere stangen of een handdoekring. De handdoekrekken zijn veelal verchroomd en bij sommige modellen vindt u zeer smaakvolle houten elementen terug wat er zeer mooi uitziet.

 

Voor zij die niet in hun muur willen boren maar toch een modieus handdoekenrek in huis willen halen, hebben wij onze staande handdoekhouders voorhanden. Deze handdoekrekken komen in zowel meer traditionele als modernere designs en zijn verkrijgbaar in chroom, wit en zwart, waarbij sommige artikelen ook houten elementen bevatten. U kan kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wilt u een staande handdoekhouder met vaste stangen, stangen die u kan draaien of een handdoekenrek met een ingebouwde linnen mand, ... U zal ongetwijfeld vinden wat u zoekt!

 

Wilt u wat meer plaats besparen en toch de mogelijkheid hebben om uw handdoeken en andere zaken op te hangen, dan kan u ook nog altijd onze haakjes verkiezen. Aan onze solide haakjes kan u niet alleen handdoeken hangen, maar ook bijvoorbeeld uw pyjama, badjas, ... Wij hebben zelfs een speciale shiny houder voor uw haardroger! Deze haakjes voor uw badkamer vindt uw terug in chroom en geborsteld inox, zwart en wit.

 

Voor het slapengaan en iedere ochtend zou u uw tanden moeten voorzien van een stevige poetsbeurt. Om dit gebeuren iets leuker te maken bieden wij u onze tandenborstelhouders aan. Deze bekerhouders zijn perfect om uw tandenborstels in te bewaren nadat u uw tanden heeft gepoetst. Wij hebben bekerhouders die u aan de muur moet bevestigen en gewone tandenborstelbekers. De bekerhouders kan u kopen in een gamma van vrolijke kleuren.

 

We begeven ons even weg van de badkamer en gaan even de wc binnen, want ook daarvoor hebben wij een heel aantal leuke accessoires!

 

Niets zo vervelend als u na een toiletbezoekje moet constateren dat het toiletpapier op is. Wij willen de kans dat dit voorvalt minimaliseren door toiletrol voorraadhouders aan te bieden. De toiletvoorraadhouders zijn beschikbaar in chroom en inox en de meeste modellen zijn aan de muur te bevestigen.

 

Bij een mooie toiletrol voorraadhouder hoort ook een toilethouder. Onze toilethouders vindt u terug in verschillende kleuren, mét of zonder afdekplaat. Beschikbaar in onder andere plastic en geborsteld inox.

 

Het gebruik van de toiletborstel in natuurlijk niemands favoriete bezigheid, maar wij proberen die de pijn te verzachten door u de keuze te laten tussen een arsenaal aan trendy toiletborstelhouders. Ook nu krijgt u weer de keuze tussen toiletborstelhouders die u aan de muur dient te bevestigen of staande toiletborstelhouders. Een uiterlijk in chroom, inox, fijne kleurtjes en bamboe kan u hier terug vinden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze toilet accessoires maar zou u toch liever een all-in-one alternatief willen kopen, dan kunnen wij u ten stelligste onze toiletbutlers aanraden! Bij onze toiletbutlers kan u kiezen uit producten die uit combinaties bestaan van een toiletborstel houder, toiletrol houder en soms ook een toiletrol voorraadhouder. In een van onze modellen zit zelfs een geïntegreerde papierhouder, perfect om uw favoriete magazine of krant in te steken. De toiletbutlers kan je krijgen in chroom, gelakt metaal, wit en zwart.

 

Na de badkameraccessoires en toiletaccessoires is het tijd om de meer algemene accessoires die u in beide kamers kan gebruiken uit te lichten.

 

Het wassen van de handen is van aanzienlijk belang voor uw persoonlijke hygiëne. Maar wat ook belangrijk is, is dat je de zeep kan nemen uit een mooi zeepbakje of een toffe zeepdispenser. Voor de zeepstukken hebben wij dus mooie zeepbakjes voor u in petto. Sommige zeepbakjes moet u aan de muur bevestigen, anderen kan u dan weer gewoon ergens opzetten. De zeepbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen (waaronder chroom, inox, bamboe en epoxy).

 

De meeste mensen kopen hun vloeibare zeep in de supermarkt en zetten dit dan simpelweg in de badkamer of het toilet. Wilt u echter indruk maken wanneer u bijvoorbeeld gasten over de vloer krijgt, dan raden wij u onze trendy zeepdispensers aan. Deze zeepreservoirs zien er erg chique uit en zijn heel eenvoudig bij te vullen. Deze zeepdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, bambe, chroom, inox, gegrijsd hout en zand.

 

Om af te sluiten hebben wij in ons gamma badkamer- en toiletaccessoires ook nog leuke pedaalemmers. De vuilnisemmertjes zijn vervaardigd uit epoxy overtrokken metaal en vindt u terug in twee verschillende inhoudsformaten, namelijk 3 liter en 5 liter. Daarnaast vindt u de afvalemmers terug in alle mogelijke, vrolijke kleuren.