Baden

Producten 1-24 van 110

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zalig relaxen in bad!

Bent u op zoek naar een bad? Als centraal element in de badkamer is het belangrijk om een bad te kiezen dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en behoeften. Bij Allibert Boutique vindt u een uitgebreid assortiment van baden in verschillende types, vormen en stijlen. Wij helpen u bij uw keuze van het bad met de juiste afmetingen, specifiek voor uw badkamer.

Gepersonaliseerd aan uw voorkeuren, kiest u bij Allibert voor een bad waar kwaliteit, comfort, stijl en duurzaamheid samengaan. Richt uw badkamer in zoals u dat wilt!

Afmetingen van badkuipen

De afmetingen bij Allibert Boutique baden variëren van 150 x 75 cm (plaatsbesparend zitbad) tot 190 x 90 cm (ruim duobad).

De standaardmaat voor ligbaden is 170-180 cm (lengte) op 70-80 cm (breedte).

Baden in alle vormen en stijlen

Binnen ons gamma vindt u baden in verschillende stijlen en combinaties. Zo zijn er de rechthoekige en asymmetrische baden, duobaden, hoekbaden en bubbelbaden. Wenst u een bad dat niet veel ruimte inneemt? Dan kan een plaatsbesparend bad handig zijn. Heeft u net veel ruimte en wilt u een bad dat ruim genoeg is voor twee personen? Dan kunt u kiezen uit ons assortiment van Duo badkuipen.

Bij Allibert Boutique vindt u baden in veel verschillende designs. Zo kunt u het bad kiezen dat uitermate geschikt is voor uw badkamer. Voor nog meer comfort, kunt u ook bijhorende badkameraccessoires voor uw bad kiezen.

Rechthoekige baden

De rechthoekige inbouwbaden van Allibert Boutique bestaan zowel in een afgeronde vorm als met strakke rechte lijnen. De afmetingen variëren van een plaatsbesparend zitbad (120 x 70 cm) tot een groot comfortabel bad (190 x 90 cm).

Asymmetrische baden

De asymmetrische inbouwbaden hebben door hun dynamische lijnen een moderne look en bestaan in verschillende vormen. Hun schuine kanten maken het mogelijk om ruimte te besparen in uw badkamer.

De afmetingen variëren van een plaatsbesparend (150 x 75 cm) tot een groot comfortabel bad (170 x 80 cm).
Bij de asymmetrische baden zijn afwijkende afmetingen mogelijk (175 x 110 cm).

Duobaden

De duobaden zijn door hun ruime vorm uiterst comfortabel. Ideaal voor een ontspanningsmoment met z’n tweeën. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige vorm, als hoekbad of bubbelbad.

Hoekbaden

Met een hoekbad geeft u uw badkamer een moderne en luxueuze uitstraling en kunt u tegelijk ruimte besparen. Omdat dit bad in een hoek geplaatst kan worden, is een hoekbad dus ook geschikt voor kleine badkamers. Hoekbaden bieden dan ook een fraaie combinatie van comfort, functionaliteit en stijl.

Whirlpool

Met de whirlpools, die ook bekendstaan als massagebaden of bubbelbaden, beleeft u een ultieme wellnesservaring bij u thuis. De whirlpoolfuncties omvatten water en luchtmassage. Dit geeft u de kans om heerlijk te ontspannen tijdens uw persoonlijk moment van welzijn.

De whirlpools bestaan in de vorm van een hoekbad of een asymmetrisch bad.

Allibert Baden online bestellen of thuis laten leveren

U kan onze artikelen bij u thuis laten leveren. Hiervoor geldt een standaard transportkost van €45. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen in ons magazijn te Kontich, gelegen tussen Antwerpen (± 15 min.) en Brussel (± 20 min.).

Zakelijk bestellen

Deze baden zijn uiteraard ook zakelijk te bestellen! Vanaf €250,- (excl. BTW) kan u als zakelijke klant een offerte op maat laten maken. Hiervoor hebt u uiteraard een geldig BTW of KVK-nummer nodig. Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar support@allibert-boutique.be.