Allibert-Boutique voor bedrijven

De consument is al jarenlang overtuigd van Allibert dankzij de sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Als organisatie heeft u de mogelijkheid om deze producten aan te kopen in alle hoeveelheden én met extra voordeel!

Bestellen bij Allibert-Boutique.be is kiezen voor:

  • een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding;
  • snelle en gratis levering;
  • een betalingstermijn van 50 dagen;
  • een uitgebreid gamma producten, inclusief veiligheidsaccessoires voor de badkamer, douche en toilet;
  • 30 dagen retourrecht;
  • B2B-voordeelprijzen (kortingen op aanvraag);
  • ACTIE: 10% korting bij aankoop vanaf €250 excl. btw;
  • dezelfde voorwaarden op de luxe-artikelen van Spirella.
Allibert-expert

Alle sanitaire producten van Allibert zijn te bestellen. Wij verkopen al geruime tijd producten rechtstreeks aan de consument. We kennen de individuele noden en behoeften. Daardoor weten we welke producten populair zijn en kunnen we u helpen bij het kiezen. Als bedrijf kan u hier ook van genieten; voor elke situatie hebben we de gepaste invulling!Uitgebreid gamma

Van zeepdispensers tot douchekolommen en alles ertussen. Met de merken Allibert en Spirelli vindt u op één plek alles wat een badkamer, douche of toilet wensen kan.

Bekijk ook onze veiligheidsaccessoires. Unieke artikelen die zorgen voor veiligheid en vertrouwen bij minder mobiele gebruikers zoals bejaarden of mindervaliden.

 

Het gepaste stuk

We kunnen artikelen per stuk opsturen zodat u ze eerst kan bekijken en testen in de gewenste omgeving. Zo bent u zeker van de juitse "match". Daarbij krijgt u een uitgebreid retourrecht van 30 dagen!

 

Waarom bij Allibert-Boutique bestellen?

Allibert staat garant voor een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij krijgt u als organisatie extra voordelige voorwaarden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het transport. Alle verzendingen naar zakelijke klanten van Allibert-Boutique.be zijn gratis.

Leveringstermijn

De leveringstermijn hangt af van de gevraagde hoeveelheid. De meeste bestellingen zijn zeer snel leverbaar.

Garantie

Op alle artikelen geldt de wettelijke garantie van twee jaar, inclusief een snelle en uitgebreide service. Verschillende producten hebben een uitgebreide garantie van vijf jaar.

Catalogus

Bekijk onze catalogus en ontdek al onze producten! Twijfel vervolgens niet om vrijblijvend offerte aan te vragen.