Doucheaccessoires van Allibert online kopen | Allibert Boutique

Alles voor de douche van Allibert

Alles voor de douche van Allibert

douchekolommen
douchekoppen
douchematten
douchesets
regendouches
doucherekken
douchestangen
douchegordijnen
doucheslangen
douchebakken
inloopdouches
baden
 

Wilt u fris en monter aan dag beginnen, verlangt u naar ontspanning na een stressvolle werkdag of heeft u net een vermoeiende sportsessie achter de rug: een deugddoende douche nemen is altijd zalig. Allibert wilt er dan ook zeker van zijn dat uw douche-ervaring heerlijk relax verloopt en de batterijen weer volledig opgeladen zijn! Daarom bieden wij u een heel uitgebreid gamma aan douche artikelen en accessoires aan.

 

Onze douchekolommen zijn echt een schot in de roos. Alle douchekolommen uit ons gamma zijn voorzien van een grote sproeikop of regensproeier, antikalk, en een uitneembare handsproeier. Niets is namelijk zo hemels als onder een grote, draaibare regendouche te staan. Bovendien zijn enkele van onze modellen ook voorzien van een thermostatische - of mengkraan en een zeephouder. De douchekolommen zijn beschikbaar in chroom of aluminium en vindt u terug in verschillende vormen: rechthoekig, vierkantig of rond. De douchekolommen zijn te bevestigen tegen een muur of hoek.

 

Naast onze douchekolommen bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf douche artikelen te combineren. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie van regendouches, gewone douchekoppen, doucheslangen en douchestangen.

 

Onze antikalk regendouches zijn voorhanden in chroom, zwart en wit en natuurlijk zijn deze hoofdsproeiers te vinden in de gebruikelijke vormen; vierkant, rechthoek of gewoonweg rond.

 

Heeft u het liefst iets soberder, dan kunnen wij u van harte onze traditionele, antikalk douchekoppen aanraden. Deze uiterst solide douchekoppen zijn allemaal voorzien van verchroomde behuizing, maar u kan ze ook terugvinden in allerlei kleurrijke afwerkingen. De handsproeiers bestaan uit één of meerdere jets. Sommige van de handsproeiers zijn tevens voorzien van massage, soft en/of mix functie. Daarnaast bespaart u tot 30% op uw waterverbruik door een volumebegrenzingssyteem. Van eco-friendly gesproken!

 

Handsproeiers en regendouches zijn fantastisch, maar om ze te kunnen gebruiken heeft u een van onze doucheslangen nodig. Onze doucheslangen, verkrijgbaar in chroom en aluminium zijn universeel, wat wil zeggen dat ze op elke douchekop en regendouche passen! De doucheslangen zijn beschikbaar in zwart, wit en grijs en allemaal voorzien van 30% eco-waterbesparing.

 

Natuurlijk moet u uw sproeier ergens aan kunnen bevestigen en daarvoor hebben wij onze in chroom verwerkte douchestangen! Sommige modellen hebben een in de hoogte regelbare bevestiging, en ze zijn allemaal voorzien van een in kunststof verwerkte zeephouder.

 

U kan uiteraard ook een aantal douchesets van hoge kwaliteit kopen. Deze sets bestaan uit een verchroomde handsproeier, doucheslang én een muurhouder/een douchestang gemaakt uit chroom.

 

Zoals al eerder gezegd is een verkwikkende douche pakken uiterst fijn, maar daarvoor moeten uw shampoos wel binnen handbereik zijn. Om in deze behoefte te voorzien hebben een aantal chique doucherekken in ons gamma, gemaakt uit inox. De doucherekjes uit roestvrij staal kan u vinden in verschillende uitvoeringen. 1 of 2 schappen, verschillende vormen, zoals hoekmodel of niet, u zal vinden wat u zoekt! Bovendien zijn de schappen van de doucherekken gemakkelijk verwijderbaar, zodat u ze eenvoudig schoon kan maken.